Belegger » Specials » Megagrote warenhuizen
No guts no glory

's Werelds grootste warenhuizen

Warenhuizen zijn de plekken waar shopliefhebbers hun gang kunnen gaan. Kleren, schoenen, accessoires zijn de normale artikelen die er meestal te vinden zijn. Tegenwoordig is het heel normaal om een restaurant, kapperszaak of apotheek in een warenhuis te vinden. Steeds meer warenhuizen breiden hun assortiment uit. Toch is het niet makkelijk om als warenhuis te overleven nu er veel warenhuizen de troon proberen te stijgen.

Makkelijk shoppen

Warenhuizen zijn in elke stad te vinden. Het is de makkelijkste plek om te gaan shoppen, omdat de bezoeker alles op één plek kan vinden zonder al te veel moeite of reistijd. Men kan nog net niet zijn boodschappen doen in een warenhuis. Warenhuizen zijn winkels met meerdere verdiepingen waar een breed assortiment aan artikelen aangeboden wordt. De meest bekende en grote warenhuizen kunt u vinden in New York en Londen, maar ook Nederland heeft een paar grote warenhuizen zoals de V&D en de Bijenkorf.

's Wereldse grootste warenhuizen

Winkels zoals Macy's en Harrods zijn toeristische plekken waar u langs moet zijn geweest als u steden zoals New York of Londen bezoekt. Macy's is een is de grootste warenhuisketens van de wereld. Met haar tien verdiepingen staat het warenhuis in het Guinness Book of Records. In Londen bevindt zich het grootste warenhuis van Europa: Harrods dat gespecialiseerd is in luxegoederen. Ten slotte heeft Nederland ook een paar populaire warenhuizen zoals V&D, een modern en ook het bekendste warenhuis in Nederland. V&D heeft een breed assortiment aan artikelen en heeft restaurants genaamd La Place in elk filiaal gevestigd die vaak worden bezocht vanwege de verse en biologische voedsel producten die klaar gemaakt worden. Een warenhuis is de ideale shopparadijs voor elke persoon.
Harrods: het grootste warenhuis van Europa

Harrods: het grootste warenhuis van Europa

Bezoek Europa's grootste warenhuis dat een groot assortiment aan producten en diensten aanbiedt. De in Londen gevestigde warenhuis krijgt dagelijks duizenden bezoekers.
Macy’s: het grootste warenhuis ter wereld

Macy’s: het grootste warenhuis ter wereld

Als u V&D in Nederland al groot vond of Harrods al voor een kasteel aanziet, dan schrikt u zich rot bij het zien van ’s werelds grootste warenhuis dat gevestigd is in the USA.
Gepubliceerd door Belegger op 24-09-2014, laatst gewijzigd op 24-09-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!